Hem > Nyheter > Innehåll

Materialet i PV Array stöd bör aluminiumlegering eller stål

Solenergi solceller stöd urval av aluminiumlegering PV ram eller stålram, många PV-projektet i byggnaden alltid har problemet val, en jämförande analys var gjort för två olika profiler. Innan jämförelsen, vi först analysera PV montering flera avgörande parametrar, sprang efter vi var från flera parametrar för analys av fördelar och nackdelar med de två typerna av ställningar.


Vanligtvis i val och upphandling av PV ram, som vi vanligtvis anser solceller stöd styrka kan möta vinden, snö och andra anti-korrosion prestanda om livslängden på kraftverket, om priset att möta budget, nedan vi från dessa tre aspekter särskild analys två fäste för- och nackdelar.


För det första styrka analys, aluminium alloy (vanligtvis används i aluminiumlegering typer av 6063-T5) styrkan att vara svag i styrkan av stål (Q235B), så i vind styrka kraven är relativt hög, eller praktisk tillämpning span relativt stora solceller fäste, föreslog användning av stål fäste uppfyller behovet av styrka, och aluminiumlegering solceller fäste används i området Allmänt.


För det andra i korrosionsbeständighet är solceller stöd en viktigare parameter, eftersom emot korrosion kvalitet inte bara påverkar livslängden på kraftverket, också påverkar utseendet. Vanligt stål stent yta av varmförzinkning, allmänna krav i mer än 65 mu, under normala omständigheter kan säkerställa livslängden på 20 år, men behovet av regelbundet underhåll och ytan anodic oxidation av aluminiumlegering ram, att bilda en tät oxid film, anti-korrosion prestanda är långt bättre än stålramen och aluminiumlegering solceller stent ytutseendet graden är bättre än stål fästet.


Rich i form av skillnaden mellan kravet på styrka i kostnaden för PV är om priset på solceller intensitet. Slutligen, jämför priser, om kraven är relativt hög, om Använd aluminiumlegering stent, bara genom att öka materialet för att uppfylla kraven, och marknaden av aluminiumlegering stål stödja tre gånger, därför det aluminiumlegering fästet är mycket högre än för stål fästet. I allmänhet fallet, till exempel Caigang watt solceller taket stöd, vanligtvis span är relativt liten, så styrka kraven inte är hög, används för att uppfylla styrkan i aluminiumlegering stent i kostnad nära stål fästet, och på grund av bearbetning craft, den aluminiumlegering ram avsnitt av mångfald kan göra det aluminiumlegering fästet, praktisk installation.


Sammanfattningsvis, användning av sammansatta solceller stöd, måste vara för olika krav, välja den mest lämpliga.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540