Hem > Nyheter > Innehåll

Underhåll av gatubelysning

Gatubelysningen är mycket bekant för alla, men energi är hörnstenen i förekomsten och utvecklingen av det moderna samhället. Med kontinuerlig utveckling av globala ekonomiska samhället, har energiförbrukning fortsatt att växa med detta. Över tid, brist på fossil energi blir mer och mer framträdande, och denna brist är gradvis återspeglas i priset på varor, energi. Så gatubelysning visas i våra liv.

Gatan ljus underhåll:

1. Rengör solar modulens rengöringsytan. I de mindre regnigt och sandiga områdena, bör rengöras en gång i månaden, rengöring bör först skölj med vatten, Street Light och sedan använda en ren mjuk trasa för att torka vatten.

2. Observera om utseendet på solceller har konkav eller utbuktande fenomen;

3. efter solar batteriet bör ansvarsfrihet debiteras omedelbart. Vid upprepad regniga dagar, vilket resulterar i otillräcklig batteriladdning, bör sluta eller förkorta makt leverans av driva posterar, så att inte orsaka batteriet över ansvarsfrihet. Kraftstation underhållspersonal ska regelbundet ladda batteriet, Street Light generellt varje kvartal vara 2 till 3 gånger. För lång tid att stoppa batteriet (3 månader eller mer), bör Street Light läggas till efter laddning och ta i drift.

Gatan projekt, inklusive staden huvudvägen, industriområde, township, viadukten och andra gatubelysning projekt, projektet business, business, ägare bör välja hur gatan wattal?

I allmänhet, gatlykta tillverkarna att köpa gatlyktor, blir det professionell teknisk personal för dig att utforma gatubelysning program. Gatlykta tillverkare av teknisk personal och expediten har lång erfarenhet i tillämpningen av gatlyktor. Gatubelysningen följande metoder är endast för referens:

Testa området

Testa vägen bredd av 15 meter, 10 meter hög street lampa, ljus arm på 1 meter höjd 10 grader, gatubelysning av ena sidan av provet. testa område av 15mx30m, med hänsyn till den smala vägen på gatan ljus kraven i ljuset är inte hög, samtidigt som program område 12mx30m data för olika bredd på vägen referens markeringen.

Testa data

Data är genomsnittet av tre gånger, ljus misslyckande baserat på första och tredje resultat, Street Light tidsspannet 100 dagar per dag normal lampor

Tillämpningen av optiska flux, ljus effektivitet, belysning enhetlighet utvärdering

Den lysande effektiviteten beräknas genom att dividera den optiska effekt av den tillförda effekten

Smoothing dess beräkning formel genomsnittliga belysningsstyrkan x arean

Graden av belysning enhetlighet är förhållandet mellan den minsta belysningsstyrkan och den maximala belysningsstyrkan i mätpunkten i tvärgående riktning mot vägen

Vägen bör installeras i gatlykta tekniska tillämpningar, hur många watt av gatlyktor, bör kombineras med tillverkarna av gatubelysning. Samma väg, en tillverkare att ge 100W LED-lampor att uppfylla belysning, och B tillverkare att ge ljus, kanske så länge som 80W eller ännu lägre wattal som kan möta belysningen.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540