Hem > Nyheter > Innehåll

Plattljus Dekorativa effekter är bra

Utvecklingen av gräsmattor till 1900-talet, 90 år, används i stor utsträckning i tätbana, smal lane, bostadsområde, turistattraktioner, parker, torg, privata trädgårdar, korridorer och andra offentliga platser av vägen ensidig eller två volymer för väg belysning, förbättra säkerheten hos personer som reser på natten för att öka människors utomhusaktiviteter, förbättra säkerheten för liv och egendom. Det kan också förändra människors känslor, förbättra människors känslor och förändra konceptet människor, Lawn Lamp för att skapa en mörk och mörk palettliknande natt. Dagtid kan gräsmatta dekoreras med urbana landskap; natt, kan gräsmatta belysning ge den nödvändiga belysningen och levnadsförmågan, öka känslan av säkerhet, men också markera stadens höjdpunkter, tolkning av ljus stil, Lawn Lamp hittills i bruk, har utvecklats till en mogen industrikedja The

Plattljuset är mer mjukt och färgen är också mer mångsidig, och nu med uppföljningens utformning, med kontinuerlig förbättring av människors behov är Lawn Lamp den nuvarande designen mer form, form perfekt, under dagen kan man spela en bra dekoration Sexuell effekt, och på natten är det väldigt vackert och generöst, vilket ger en känsla av skönhet. Lawn lampa med den mest unika designen, det mjuka ljuset för stadens gröna landskap överallt lagt till mycket säkerhet och skönhet, och dess installationsprocess är väldigt enkel, enkel att installera, dekorativ effekt är bra. Lawn Lamp används vanligtvis i parker, trädgård villor Såsom gräsmattan runt, naturligtvis kommer den moderna kommersiella gatan, gågatan, parkeringsplatsen och torget om det finns grönt bälte att installeras på gräslampan.

Utveckling av gräsmattor hittills, enligt användningen av miljö och designstil, härrörande från olika typer, indelad i: europeisk gräslampa, modern gräslampa, klassisk gräsmatta, gräsmatta gräsklippningslampa, landskapsgräslampa, LED gräsmatta sex kategorier.

1, europeiskt gräsmatta:

Dess designstil och mer användning av europeiska länder, några europeiska konstelement, gräsmatta till abstrakt form av uttryck.

2, modern gräsmatta:

Dess designstil och mer användning av moderna konstelement, användningen av enkel uttryckssätt,

3, klassiskt gräsmatta:

Dess design och mer användning av kinesiska klassiska element, som ska användas och modifieras, såsom: lyktor.

Dessa tre typer av gräsmatta, som representerar en annan stil, är Lawn Lamp också en majoritet av tillverkare för att tillgodose utformningen av stadsbyggnadsstil, härledd från.

4, stöldskyddsläge:

Dess design är att stoppa några av de brottsliga banden i samhället för att stjäla plommonljusförsäljningen och andra fenomen, stöldlampa av polymerkompositmaterial, dess styrka och korrosion något högre än stål och aluminium, men dess priset är dyrt.

5, landskap gräsmatta ljus:

Landskapsgräslampa dess design till landskapsdekoration, främst gräsmatta, kompletterad med belysningsfunktioner. Och mer till rockery, växter som de viktigaste designelementen.

6, LED gräsmatta ljus:

Den nuvarande majoriteten av gräsmattelyckan ledde som en ljuskälla, ledde ett långt liv, du kan nå 100000 timmar ovan, användningen av lågspänning, tillämpningen av solplattlampa är mycket lämplig.

Gräsmatta design är främst till utseendet och mjuka belysningen för stadens gröna landskap för att lägga till säkerhet och skönhet, och i allmänhet har enkel installation, Lawn Lamp dekorativa och andra egenskaper, kan användas för parker, trädgård villor, fyrkantig grön och andra platser av den gröna belysningsbelysningen.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540