Hem > Nyheter > Innehåll

High Pole Lights har en stark dekorativHöga polarljus används för vägar, vägar och andra belysningsplatser. Snygg i utseende, med en stark dekorativ. Belysningsområde, belysningseffekt, ljuskälla koncentration, likformigt ljus, bländning liten, lätt att kontrollera, underhåll. Elektrisk lyft lätt att använda, lampan steg till arbetspositionen, lampan kan automatiskt stängas av, krok, lossning av kabeln. Ljuskontrollpunkterna är manuella, ljusstyrning, högpolig lampstyrning och mikrodatorstyrning.

Höga polarljus hänvisar i allmänhet till 15 meter över stålkonen och högkompensation av glödlampor utgör en ny typ av belysningsanordning, som består av lampan, den inre belysningsnätet, stången och den grundläggande delen av kombinationen.

Höga polarljus används för vägar, vägar och andra ställen, den snygga utseendet bör ha en stark dekorativ. Ljuspol är mycket högre än gatlampan, belysningsområdet är också större. Högpolig lampa Samtidigt är belysningseffekten bra, ljuskälla koncentration, ljus likformig, bländning liten.

Ljusplatta med elektrisk lyft, lätt att använda, lampan steg till arbetsläge, lampan kan automatiskt stängas av, krok, lossning av ledningsledning. Dessutom är ljusstyrningspunkterna handkontroll, ljusstyrning, tidskontroll och mikrodatorstyrning, lätt att styra, underhåll.

Höga polljus installerade

Lampformen kan baseras på användarkrav, omgivande miljö, behovet av att specifikt bestämma belysningen, den interna belysningen av LED-strålkastare med hög effekt och gjutna ljuskomponenter. Stångkroppen är generellt pyramidformad individuell struktur, tillverkad av stålplåtvalsning, höjd på 15-40 meter, högpolig lampa, mestadels två till tre sektioner, bestrålningsradie på upp till 40-80m.

Hög polkonfiguration

1. Polerna är åttkantiga, tolv kanter, arton pyramidstavar och är gjorda av höghållfast stålplåt av hög kvalitet, genom skärning, böjning och automatisk svetsning. Det maximala vindmotståndet är konstruerat för att nå 60 m / s. Varje specifikation består av 3 till 4 pluggar, med flänsstålkropp, diameter 1 m till 1,2 m, tjocklek 30 mm till 40 mm.

2. Funktionell till ramen för huvudstrukturen, högpolig lampa men också till de främsta dekorativa materialen till stål, stålbaserad, ljuspinne, ljusplatta med varmdipszinkbehandling.

3. Elektriskt lyftsystem består av elmotor, hiss, tre uppsättningar varmförzinkat ståltråd och kabel och andra komponenter. Ljusstolpe installerad i kroppen, lyfthastighet 3 till 5 meter per minut.

4. Styr- och lossystemet består av ett styrhjul och en styrarm för att säkerställa att lampplattan inte rör sig horisontellt under lyftprocessen för att säkerställa att lamppanelen automatiskt lossas och låses av kroken när lampan lyfts upp

5. Belysningssystemet består av LED-strålkastare med hög effekt, LED-strålkastare, datortidskontrollen kan automatiskt styra omkopplingstiden och en del av belysningen eller full belysning.

6. Ljussäkerhetssystem: Lampataket för att installera 1,5 meter lång blixtstång, Högpolig lampa, källaren installerade en 1 meter lång jordkabel och svetsar med ankarbultarna.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540