Hem > Nyheter > Innehåll

Trädgård lampor till skönheten i trädgården

Garden lights, används som namnet antyder, främst i garden lights. Den har egenskaper av låg strömförbrukning, hög säkerhetsfaktor och belysning. När det gäller funktion är det kungen av Situationsanpassat atmosfär. Har de hundra ändra modellering, i de olika utrymmet, olika tillfälle samt olika föremål, det kan skapa rika överklagande utrymme miljön och skapar olika scen atmosfären.

Den första typen av miljö--en massa människor. Som parken. Trädgård Light syftar till att omintetgöra skönheten i trädgården, och sedan ge personer åtnjutande av skönhet. Trädgården är naturligtvis en smakfull miljö. Den passar Garden ljus så länge det är en smakfull miljö, installera och använda trädgård lampor. Den natur och stämning av parken är ganska lämpligt för det trädgård ljuset. På natten, när lamporna är på, är vad du ser en annan skönhet. Om allt är en hård cement konstruktion, hur visar inte skönheten.

Miljö-andraplatsen att fullfölja atmosfären. Som ett privat hus. De privata husen i staden tillhör den fint snidade och noggranna typen. Det är inte vackert att låt den mörka komma ut ur huset. Med ljus trädgård lampor, kan spegla värdens smak och stil. Under de ljusa lamporna som trädgård Light kan det se ut mer ett privat hus. Bjud in 35 vänner, i trädgården, tyst belysning, vin, titta runt graciösa natur, prata om ämnet av intresse, även om det finns ingen star, också mycket atmosfär. Men utan ljuset, stämningen är helt okända.

Den tredje miljön-där människor ofta flyttar. till exempel gemenskapen. En natt, började människor i gemenskapen gå mer. I området i gröna bälte, installationen av trädgård lampor, båda belysning, trädgård ljus men också att skapa en bra vy. Området som lyser överallt, kan också ge hushållet en känsla av trygghet. En trädgård ljus med låg strömförbrukning är ett utmärkt val. På distans, installera en trädgård ljus, trädgård Light kan du lysa upp tomten.

Garden lights har många fördelar, och det finns många miljöer som är lämplig för installation av trädgård lampor. Finns det en plats att installera trädgård lampor? I själva verket finns sådan plats också. I allmänhet är trädgård lampor lämpliga för installation nära växter eller stenar. Om det är i en privat innergård eller gemenskapen, trädgård ljus är det inte passande till vara installerat i hörnet, speciellt nära fönstret. Det är väl känt att där det finns ljus, myggor tenderar att samla. På sommaren kan vi ofta se en grupp av myggor som flyger i ljuset. Om installerat vid kanten av fönstret, samlades myggor enkelt genom fönstret in i huset. Trädgård ljus inte öppna fönstret kan andas inte, öppna fönstret kommer att rekrytera myggor, detta är ljus problem. Dessutom, är plantering av trädgård lyser inuti vegetationen inte en bra idé eftersom det inte kan uppnås.

Därför, i vilken miljö kan vara installerade trädgård lampor, vara noga med att överväga den faktiska nyttan av miljön är nödvändigt att installera. Dessutom fastställer behovet av att installera, bör vi överväga hela, inte bara att tillåta trädgård lampor spela sin due effekt, utan att orsaka andra problem.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540