Hem > Nyheter > Innehåll

Trädgårdsljus för att skapa en bra utsikt

Trädljus, som namnet antyder, används huvudsakligen i trädgårdsbelysningen. Den har låg strömförbrukning, hög säkerhetsfaktor, belysning och andra egenskaper. När det gäller funktion är det konsten i scenens atmosfär. Har en Variety form, i olika utrymme, olika tillfällen och olika föremål, det kan skapa en smittsam rymdmiljö och skapa en annan atmosfär av scenen. Så, vilken typ av miljö är mer lämplig för trädgårdsljus?

Den första miljön - platsen för många människor. Såsom parker. Trädgårdslampa av den ursprungliga avsikten är att kontrastera skönheten i trädgården, och sedan ge människor att njuta av USA. Trädgård, Trädgård Ljus natur är elegant miljö. Så, så länge det är elegant miljö, är det lämpligt för installation och användning av trädgårdsljus. Park landskap och atmosfär, med trädgårdsbelysningen naturligt mycket lämpligt. På kvällen tänds lamporna, se är inte samma skönhet. Om det är hårt tillstånd av cementkonstruktion, kan Garden Light hur det inte kan ge en känsla av skönhet.

Den andra miljön - platsen att driva atmosfären. Såsom privata hem. Privatbostäder i staden, alla tillhör den noggranna typen. Om du låter utsidan av ett mörkt, men inte USA. Med ljusen från trädgårdsbelysningen kan speglar smaken av ägarens hem och stil. Under de ljusa ljusen, men också att kunna se mer ut som ett privat hus. Inbjudna tre fem vänner, i trädgården, tysta ljus, Garden Light varorna med rött vin, ta en titt runt det graciösa landskapet, prata om ämnet av intresse, även om det inte finns stjärnor, men också mycket atmosfär. Men bristen på ljus visste atmosfären inte var man ska börja.

Den tredje miljön - där människor ofta går. Såsom distriktet. En natt började distriktet som gick på folk att stiga upp mer. I det gröna området i distriktet, installation av trädgårdsbelysning, både belysning, men också för att skapa en bra utsikt. Överallt kan man se distriktets ljus, men också att ge invånarna en känsla av säkerhet. Låg strömförbrukning av trädgårdsbelysningen är ett bra val. Separerat avstånd, installationen av en trädgårdslampa, kan du låta samhället tända upp.

Trädgårdsbelysning har många fördelar, det finns många miljöer lämpliga för installation av trädgårdsbelysning. Finns det en plats som inte är lämplig för att installera trädgårdsljus? Faktum är att Garden Light är en plats där också. I allmänhet är trädgårdsljus lämpliga för installation på växter eller stenar. Om det är på en privat innergård eller ett område, inte lämpligt för installation i hörnet, särskilt nära fönstret. Som vi alla vet finns det lätta platser som ofta samlar myggor. På sommaren kan vi ofta se en grupp myggor som flyger i ljuset. Om den installeras på sidan av fönstret, samlade myggor lätt genom fönstren in i huset. Öppna inte fönstret kan inte andas, fönstret kommer att flytta myggor, det här är ljuset för att skylla på katastrofen. Dessutom är Garden Light vegetationen inuti trädgårdslampan inte en bra idé, eftersom den inte kan spela effekten.

Så, i vilken typ av miljö kan installeras trädgårdsljus, var noga med att ta hänsyn till den verkliga användningen av miljön är nödvändig för att installera. Dessutom, för att bestämma behovet av att installera, för att ta hänsyn till, är det nödvändigt att göra trädgårdsbelysningen att spela den önskade effekten, utan att medföra andra problem.

Trädgårdsljus verkar länge i livet, trädgårdsbelysningen utspridda i distriktet, parken, det natursköna området, villaområdet. I det fortlöpande valet av dem väljer fler och fler människor lågtrycksparkljus, lågtrycksparkljus blir gradvis det vanliga valet av trädljusutveckling. Trädgårdsljus Det finns en fråga här, varför fler och fler människor väljer lågtrycksljus? Detta skulle behöva nämna fördelarna med lågtrycksparkljus.

Den första fördelen, i en säker spänning, kan undvika direktkontakt, direkt och oavsiktlig läckskador. Eftersom det är lägre än standardbelysningsspänningsnivån, så kallade lågtrycksljus. Generellt bättre än 24V. Detta är relaterat till spänningen som människokroppen kan nå. Enligt vetenskapliga test kan människokroppen nå maximal spänning på högst 36V, kontinuerlig kontakt med säkerhetsspänningen på 24V. Trädgårdsljus på grund av att bo i den mänskliga miljön är det svårt att någon kommer att vara i kontakt med det, Garden Light speciellt säkerhetsmedvetenheten om barn, om du kommer i kontakt med säkerheten hos trädgårdsbelysningen, är det sannolikt att trädgårdslampan själv bestämma livets nuvarande. Av säkerhetssynpunkt kommer lågtrycksparkljusen därför att välkomnas av alla.

Den andra fördelen, explosionssäker energibesparing. På de offentliga platserna för att installera lamporna är explosionssäker energi de mest grundläggande kraven. Lågtrycksljus i detta område av prestanda är mer utmärkt, kommer naturligtvis att bli mer övervägande att använda.

Den tredje förmånen är billig. Lågtryck trädgårdsljus, priset är relativt billigare. Vilket för upphandling av stora kommunala projekt, det kan utan tvekan spara mycket pengar. Även om familjekonfigurationen, men också sparar familjeutgifterna.

Den fjärde fördelen är att skapa en utmärkt atmosfär. Trädljus, förutom de mest grundläggande ljuseffekterna, finns en mycket viktig effekt är att skapa en atmosfär. Genom de mjuka förändringarna i ljuset som uppfattades kommer framtiden att ha en annan atmosfärserfarenhet. Lågtrycksljus har LED-belysningseffekt, vilket är den gemensamma belysningseffekten av fritidsplatser. Trädgård och liknande där människor har varit fritidshus, med lågtryckslampor mjukt ljus, får folk en naturlig varm känsla. Att bo i en sådan miljö, för att njuta av det upptagna arbetet som ur lugn och ro.

Fördelarna med lågtrycksljus är så uppenbara, fler och fler människor väljer lågtrycksljus är inte förvånande, men är inte att välja att dessa produkter kommer bli konstiga, eller hur?

Yinghui-belysning med lågtrycksljus är extremt kostnadseffektiva produkter. Som ett kinesisk-amerikanskt joint venture, Yinghui komplett utbud av produkter genom USA UL-certifiering (industrins erkända myndighetstest), kan kvaliteten på icke-allmänna produkter jämföras. Dessutom, Yinghui belysning engagemang för livslång ersättning, vilket innebär att "en Yinghui lampor, du kan använda en livstid", oavsett vilka aspekter av beräkningen, är mycket kostnadseffektiva.

Lågtrycksparkljus har så många fördelar, i sitt eget kärlekshem och arbetar för att välja trädgårdsljus, det får vi inte glömma att lägga på lågtrycksparkljus som ingår i listan över dem.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540