Hem > Nyheter > Innehåll

Trädgårdsljus är mycket vackra


För utformningen av landskapsfaciliteterna i trädgården, bör det vara speciellt utformat för professionell personal, oavsett om det är en offentlig trädgård eller familjens privata liten trädgård, är unika trädsljus en viktig del, och hur man köper trädsljus? Även om det finns en mängd olika trädgårdsljus på marknaden, men kunskapen om trädgårdsbelysningen borde vara en del förståelse, speciellt för familjebehoven.

Från marknadens synvinkel ser en mängd trädgårdsljus väldigt vackert ut, men vid tidpunkten för inköpet passar den egna trädgårdslayouten, kommer det att bli vackrare från stilen upp till att välja sin egen trädgård, eftersom det är en dekoration. Att vara dekorerade på plats för att vara bra. Naturligtvis, för den offentliga trädgården, kommer Garden Light att vara mer än professionella att layout, valet av trädgårdsbelysning kommer också att ta hänsyn till de ekonomiska fördelarna.

Först och främst är det i fråga om material, trädgårdsljus förutom att ta hänsyn till det vackra problemet, samma viktiga det finns säkerhetsproblem, explosionssäker läckage är de viktigaste säkerhetsåtgärderna. Även om vissa är gjorda av rostfritt stål, men eftersom marknaden falska rostfria stål marknaden viss förvirring, så du vet inte om att köpa trädgårdsbelysningen är sant eller falskt. Trädgårdsljus Om materialet inte kan garanteras, nämna inte problemets säkerhet. Så att vi måste noggrant identifiera köpet, köper Garden Light inte den falska simuleringen.

Det är också fråga om LED-lampor, om materialet inte kan användas i tid för att värma, med LED-lampans livslängd kommer att förkortas, så att valet att överväga aspekterna eller Tingduo. Här för att specifikt nämna varför välja att Yinghui belysning trädgårdsljus? Ying Hui Lighting är en stor exportorienterad, som huvudsakligen sysslar med en mängd belysningsproduktion och försäljningsbolag, har också etablerats under lång tid, men också på grund av långsiktig export och mycket god kvalitet, så huruvida familjen behöver trädgården Ljus eller offentliga anläggningar behövs för att hitta pålitliga kvalitetsprodukter här. Eftersom Yinghui belysning används i konstruktionen av koppar lampa kroppen så att temperaturen i den snabba fördelningen av ljus, kommer det att förlänga livslängden för LED-ljuskällan.

Trädgårdsljus på processen, devalveringen av kopparlampteknik och export av olika länder efter många stjärnhotell av favoriten är Garden Light inte bara i formen helt ny, nyckeln är säker och mycket säker. Självklart finns det familjevänligt val, varje familjeselected trädgårdsljus är behovet av mode, elegant, det rostfria eller aluminium har gradvis inte lyckats möta människors behov. Naturligtvis, när du väljer trädgårdsljus måste beaktas är ljuskvaliteten och LED-lamporna.

Kort sagt väljer valet av trädgårdsljus inte bara en vacker och unik design, och koppar som råvaror som produceras av trädgårdsbelysningen är mer elegant och ädel, Trädgårdsljus, speciellt för familjen i den privata trädgården. Särskilt som Yinghui-belysning är sådan export till olika länder av lamporna mer populära.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540