Hem > Nyheter > Innehåll

Strålkastare har utmärkt elektrisk prestanda


Floodlight är en speciell användning för ett antal inomhus- och utomhusteknik eller byggnad på plats och andra ställen med fast belysning, det har inte bara ett nytt utseende utan också en bra belysningseffekt, säker och hållbar. Det kan fortfarande vara en mycket vänner har sett självklart, det finns många vänner det helt inte vet Flood Light men det spelar ingen roll idag Xiaobian kommer vara här för kampen mot översvämnings ljuset till en detaljerad introduktion för att se vad som är strålkastare, titta Vad är egenskaperna hos strålkastare, användningen av strålkastare effekten är bra.

Den så kallade strålkastaren, hänvisar till att ljuset kan sändas ut i vår omgivande ljuskälla av ljus, dess ljuskälla är en punktljuskälla, det är i vår scen med en positiv oktaedisk grafik, vi kan enligt våra egna behov för att utföra omfattningen av valet av ljuskälla justering, Flood Light ofta används av människor till följd av produktionen som, och ofta används av människor till inomhusstudio, är effekten utmärkt.

Floodlight-funktioner

Med kontinuerlig utveckling av vår belysningsindustri är strålkastare i människors liv allt vanligare, det är allt fler som känner igen att acceptera, främst eftersom det har följande egenskaper:

1, strålkastare har utmärkt elektrisk prestanda. Under normala förhållanden är strålkastareffekten relativt hög, då användningen av konstant strömförsörjning, Flood Light med låg harmonisk ström, kan utlösa ett relativt konstant ljusflöde.

2, praktiskt belysningsområde är relativt brett, installationen är också mer bekväm och snabb. Floodlight-lampa design kompakt och utsökt, lätt att installera, du kan använda en mängd olika sätt att installera, Flood Light kommer inte att vara utsatt för miljön och lokalisering.

3, är andelen av strålkastarens synliga ljus relativt högt. I det ljus som utsänds av översvämningsbelysningen inuti, sin synliga ljusgrad för att nå mer än 80% är den visuella effekten mycket bra.

4, strålkastare har en bra färg. Normalt, när vi använder strålkastare, kommer det att skicka ett relativt mjukt ljus, objektet bestrålas av strålkastare med bra glans, effekten är mer naturlig, dess färgavkastningsindex är högre än 80.

5, strålkastare i användningen av tid kommer inte att framstå stroboscopic fenomen. Efter den utmärkta processen att bearbeta produktionen av strålkastare, hög effektivitet, Flood Light på jobbet när det inte kommer strobe, bländning och så vidare, för att inte klistra in i det mänskliga ögat, kommer inte att ge dig fenomenet ögonmattning.

6, Floodlight är en typ av energibesparande lampor. Med ledningsljusets popularitet på belysningsmarknaden kommer fler och fler människor att leda till att lampor tillverkas med användning av strålkastare är inget undantag utan använder även ledningen som ljuskälla därför med den allmänna ljusfasjämförelsen , strålkastare blir mer energieffektiva.

7, användningstid för strålkastare är relativt lång. Strålkastare använder inte filamentet att producera, men användningen av högfrekvent elektrodelös urladdningslampa för att producera Flood Light är bestrålningstiden i allmänhet mer än 60 000 timmar jämfört med andra traditionella lampor jämfört med längre livslängd.

8, Floodlight är en slags miljövänliga lampor. När vi tillverkar strålkastare använder vi fast kvicksilver i sitt inre, och om vi av misstag bryts, behöver Flood Light inte oroa oss för miljöföroreningar. Vi kan återställa det när vi inte använder lamporna. Användning, miljöindex är relativt högt.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540