Hem > Nyheter > Innehåll

Washers belyser taket

I samband med staden är det ofta inte möjligt att installera washers i ett perfekt läge. Bör justeras vid scenen bygger på den ursprungliga utformningen av ljusplanering för att ta hänsyn till de fysiska gränserna för platsen och uppnå den mest tillfredsställande lösningen, till exempel med hänsyn till utseendet på lysröret, bländning, underhåll och justering av ingången.

Bredden på den balk som produceras av strålkastare kan vara större eller mindre beroende på position justeringen av det optiska systemet och ljuskällan i lampan. Konventionellt, bestäms översvämning ljus stråle spänna av strålkastare av riktningen av ljusstyrkan motsvarar 50% av den maximala ljusstyrkan i den axiella riktningen av balken.

Den cirkulära symmetrisk strålkastare beam är konstant på varje ansikte, och strålen spänna av den rektangulära strålkastare är oftast ovala, som bestäms av två värden som motsvarar två symmetriplanen.

I vissa program är ljusstrålen används asymmetrisk vid maximal ljusintensitet. I det här fallet ljusstrålens räckvidd är lika med 50% av ljusintensiteten bestäms av två halva vinklar.

Eftersom ljusstrålens räckvidd många strålkastare är smalt, kan kurvorna i polära koordinater i figur 3 inte vara Läs eller felaktiga. I allmänhet om XY används, där den vertikala axeln OY representerar belysningsstyrkan och den horisontella axeln OX representerar vinkeln på ljuskäglan. I de flesta washers ändras översvämning ljus ljuskällan som överför det optiska systemet formen på Fördelningskurvan (ljusstrålens räckvidd, ljusintensitet och symmetri).

För att kunna se cirkeln av tornet, bör bredden på tornet vara föränderlig ljusstyrka. Fibern bör dock på den vertikala linjen. Washers är ordnade enligt figurerna 5A och 5B. Förändringen beror på förhållandet mellan avståndet mellan objektet till objektet och diametern på tornet.

När förhållandet är hög är, när smala tornet är upplyst av en avlägsen strålkastare, det lämpligt att ordna två strålkastare enligt bild 5A. När washers installeras i närheten av byggnaden, bör översvämning ljus tre uppsättningar strålkastare ordnas enligt figur 5B för låga tornet, med en vinkel på ca 120 ° från varandra.

När du kan bara se en stor diameter kolumn från en riktning, kan du ha två effekter. Det är möjligt att skapa en upplyst centralområdet mellan två mörka områden (figur 5B / 5D / figur 5E) eller att vända ordningen beroende på byggnad bakgrunden egenskaper.

Taket är vanligen tillverkade av ett material som är mörkare än insidan, så dess ljusstyrka är låg, även dagtid. För att upprätthålla balans, kan belysning av tak belysning inte vara högre än andra delar av byggnaden. Om färgen på taket är iögonfallande, kan översvämning ljus denna effekt förstärkas med hjälp av en ljuskälla med lämplig primär färg.

Det är ofta inte möjligt att belysa taket från samma plats när strålkastare lyser upp fasaden. I städerna monteras washers vanligtvis på intilliggande byggnader. I andra fall kan washers monteras på en mast eller taket på motsvarande avstånd.

Om washers ska installeras på taket, är det viktigt att notera att dessa washers ska installeras i en skydd att hålla byggnaden

Estetik. Takfönster, windows, översvämning ljus avloppssystem, skorstenar och andra byggnader kan ange platsen för att installera och dölja washers. Installera strålkastare på kanten av taket plattformen gör det enkelt att lysa upp fasaden över plattform

När byggnaden belysningen tillhandahålls av en strålkastare som installerats på om två gånger höjden av höjden, är stråla av ljust brukar kunna belysa taketProduktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540