Hem > Nyheter > Innehåll

Washers är fler och fler människor igen att acceptera

Översvämning ljus är en speciell användning till ett antal inomhus och utomhus engineering verksamhet eller på plats konstruktion och andra platser av fast belysning, den har inte bara ett nytt utseende, men också en bra ljussättning, säkra och hållbara.

Strålkastare är en typ av ljus som kan avge en enhetlig ljuskälla omkring oss. Översvämning ljus dess ljuskälla är ett slags LED ljuskälla, som visas i vår scen i en oktaedriska grafik, och vi kan enligt våra egna behovet att genomföra valet av ljuskälla sortimentsanpassning, ofta används av människor att effekten av ökade mängden på, som ofta används till inomhus studion, effekten är utmärkt.

Washers som elektriskt ljuskälla ersättningsprodukterna har erkänts av fler och fler människor, har också tillämpats i många områden. Används främst för skyltar, vägar, järnväg tunneler, broar och pucklar, rutor, konstruktion och andra platser. Vad är då strålkastare? Strålkastare är en punkt av belysning kan vara enhetliga i alla riktningar ljuspunkt, sitt utbud av belysning kan justeras, översvämning ljus i scenen visas som en positiv oktaedriska ikon. Washers är mest använda ljuskälla i kraft att göra och standard washers används för att lysa upp hela scenen. Flera washers kan användas i scenen för att producera bättre resultat. I fråga om

Strålkastare belysning egenskaper

Strålkastare är den mest använda av effekten av en ljuskälla, scenen kan användas för att samordna rollen av flera washers till födelsen av en bättre effekt. Från en viss punkt till riktningen av enhetliga bestrålning av objekt, använda den analoga lampor och ljus bättre. Washers kan placeras var som helst i scenen. Det kan till exempel placeras utanför tillämpningsområdet för kameran, eller inuti objektet. Översvämning ljus det är vanligt att använda många olika färger av washers i scenen. Dessa washers kan vara mörkt projiceras och blandas på modellen. Som strålkastare är relativt stort, strålkastare effekten är mycket lätt att förutse, och detta ljus det är många extra ändamål, till exempel strålkastare placerade nära ytan av objektet, objektet ytan att producera ljus. Det är värt att notera att washers inte kan fastställas för mycket, annars kommer effekten att bli trist och tråkig. Översvämning ljus så i den vanliga effekten av produktion kartan, och mer uppmärksamhet att uppleva belysning parametrar och layout av effekten av scen effekten av scenen, ansamling av erfarenhet, ledar-ljuset med kompetens.

Strålkastare funktioner

Med kontinuerlig utveckling av våra belysningsbranschen, washers i människors liv är mer och mer vanligt, översvämning ljus det är fler och fler människor erkänt för att acceptera, främst eftersom den har följande egenskaper:

1, washers har utmärkt elektrisk prestanda. Under normala omständigheter strålkastare kraften är relativt hög, användning av konstant nuvarande strömförsörjning, med låga harmoniska nuvarande, därför, kan produktionen en relativt konstant ljusflöde.

2, strålkastare praktiska är relativt brett, installationen är också mer bekvämt och snabbt. Strålkastare lampa design kompakt och utsökt, lätt att installera, översvämning ljus du kan använda en mängd olika sätt att installera, kan inte omfattas av miljö och läge inneslutning.

3, andelen strålkastare synligt ljus är relativt hög. I det utsända ljuset från det översvämning ljuset inuti, dess grad av synligt ljus att nå mer än 80%, den visuella effekten är mycket bra.

4, washers har en bra färg. Normalt, när vi använder washers, kommer det att skicka ett relativt mjukt ljus, objektet bestrålas av washers med bra glans, effekten är mer naturligt, dess color rendering index är högre än 80.

5, washers i användningen av tid visas inte stroboscopic fenomen. Efter utmärkta processen för bearbetning av produktionen av washers, hög effektivitet, översvämning ljus på jobbet när det inte blir strobe, bländning och så vidare, att ytterligare inte klistra in det mänskliga ögat, inte ger dig öga trötthet fenomenet den

6, strålkastare är ett slags lågenergilampor. Med populariteten för led-lampa belysning marknaden, fler och fler människor kommer att ledas till produktion av lampor på användningen av washers är inget undantag, men också använda led som dess ljuskälla, därför med fasen allmänbelysning jämförelse , washers bli mer energieffektiva.

7, strålkastare användning är relativt lång. Washers Använd inte glödtråden för att producera, översvämning ljus men användning av högfrekventa electrodeless urladdningslampa att producera, dess bestrålning tid är generellt mer än 60.000 timmar, jämfört med andra traditionella lampor jämfört med längre livslängd.

8, strålkastare är ett slags miljövänliga lampor. När vi gör Washers, vi använder solid kvicksilver i sitt inre, och om vi bryts av misstag, översvämning ljus vi behöver inte oroa dig för miljöföroreningar. Vi kan återställa det när vi inte använder lamporna. Användning, miljöindex är relativt hög.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540