Hem > Nyheter > Innehåll

Analys: Hur att förbättra solenergi utnyttjande?

Dag, vår livsmiljö tillsammans med snabb ekonomisk utveckling blev mer och mer allvarliga, för energi bevarande och skydd av miljön är nu på valet av sol ljus utomhus lampor tillverkare att underlätta natten, kan du spara energi och minska föroreningarna, accepteras av människor, så hur ska vi förbättra användningen av solenergi används? Lampa ljus på solar gatubelysning system uppsättningar av utilization av nyckeln är att designa effektiva och tillförlitliga optiskt system gör ljuskällan jämnt fördelade på vägen.


Gatlyktor ljus effektivitet på faktiska konfiguration designprocessen av den huvudsakliga principen för metoden är användning av icke-Imaging optik utformat speciella optiska systemet rationella fördelningen av sol gatubelysningen avger ljus i belysning och enhetlighet kraven ökar solenergi utnyttjande.


LED sol gatubelysningen eftersom programmet ständigt lampa tillverkare har förbättrats, för att förbättra effektiviteten och kvaliteten på gatlyktor, bättre ekonomisk utveckling kraven i energibesparing och miljöskydd, solar belysning tillverkare och kommer att fortsätta att vara innovativa!


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540