Hem > Utställning > Innehåll

Landskap kompletterande lampor använder mer vad?

Man betonar landskap kompletterande lysen spara energi och miljövänliga funktioner, men denna funktion är inte tillräckligt för att bli en landskap kompletterande belysning endast, och kan bara säga att det första villkoret är att välja den. Välj landskap kompletterande belysning behöver vi hela behandlingen av landskap kompletterande belysning funktion, Använd poäng för att se om den uppfyller City Road.

Trots allt måste vi fokusera på den praktiska tillämpningen av landskap kompletterande ljus, eftersom vind-sol kompletterande Street lampa som lampa, det måste kunna upprätthålla en tillräcklig ljusstyrka, sådant landskap kompletterande ljus kan sin roll på grund av, även om landskap kompletterande lampor till vind- och solenergi, man misslyckades med att uppfylla normerna i väg belysning, att dess användning har någon mening.


Därför väljer vi landskap kompletterande ljus för att se om dess ljusstyrka uppfyller kraven, dessutom finns det beror på hur lång tid, om inte en lång livslängd, kan endast användas för ett eller två år, det finns inget sätt återspeglar dess socio-ekonomiska fördelar.


Produktkatalog
Kontakta oss

E-post: aaron89@sina.com


Zip/Post koden: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540